Verwarmingsmogelijkheden in Aalsmeer

In steeds meer woningen wordt vloerverwarming toegepast. Vaak wordt dit type verwarming gecombineerd met gewone radiatoren. En dat is niet voor niets! Vloerverwarming kent namelijk vele voordelen. Roos CV, Elektro & Installatietechniek is al jaren dé specialist in vloerverwarming in Aalsmeer en omgeving. Wij helpen u graag bij de keuze voor de juiste verwarmingsmethode voor uw woning of bedrijfspand!

Voordelen

Ten eerste is vloerverwarming energiezuinig. Door de gelijkmatige temperatuursverdeling en kan de temperatuur 1 à 2 graden lager worden ingesteld dan andere verwarmingssystemen. Daarnaast heeft u nooit meer last van koude voeten en is verwarming via de vloer hygiënisch en gezond omdat de luchtvochtigheid 12% hoger ligt dan bij radiatorverwarming.

Soorten vloerverwarming

Er zijn twee manieren van vloerverwarming. Het traditionele systeem is een systeem dat wordt aangesloten op de CV. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om elektrische vloerverwarming te nemen. Beide mogelijkheden hebben zo zijn voordelen. In de regel geldt dat de elektrische variant meer past bij de kleinere ruimtes.

Uw specialist in Aalsmeer

Overweegt u om vloerverwarming toe te passen in uw woning, winkel of kantoor? Dan bent u bij Roos CV, Elektro & Installatietechniek aan het juiste adres! U kunt bij ons terecht voor zowel elektrische als reguliere CV ketel vloerverwarming. Wij hebben een verwarming in Aalsmeer voor elke vloer.