CV service van Roos CV, Elektro & Installatietechniek

Is uw CV kapot? Dan wilt u natuurlijk dat deze zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Wij weten als geen ander hoe vervelend het is om geen warm water te hebben. Wilt u weer snel warm kunnen douchen en uw woning kunnen verwarmen? Dan bent u bij Roos CV, Elektro & Installatietechniek aan het juiste adres. Wij zijn zo snel mogelijk bij u om uw storing te verhelpen!

24-uurs service

Omdat CV storingen dag en nacht kunnen plaatsvinden, is onze storingsdienst 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Bel ons via het gratis telefoonnummer 0800-4445009 en wij komen direct naar u toe om uw storing te verhelpen. Dus ook ’s nachts, in het weekend of tijdens feestdagen kunt u ons inschakelen voor het repareren van uw CV.

Werkwijze van Roos CV, Elektro & Installatietechniek

Wanneer u onze storingsdienst inschakelt, zullen wij direct telefonisch met u de aard van de storing bespreken. Op deze manier kunnen wij ons goed voorbereiden op onze herstelwerkzaamheden. Na uw telefoontje zijn wij binnen no time bij u om uw schade te herstellen. In onze servicewagen hebben wij een uitgebreid assortiment aan gereedschap en apparatuur, zodat wij iedere storing direct op de juiste wijze kunnen aanpakken. Kunnen wij desondanks uw verwarming in Aalsmeer niet meer repareren? Dan kunnen wij direct een nieuwe ketel voor u installeren. Wij hebben vele CV ketels die wij u kunnen leveren!