CV ketel in Aalsmeer

Roos CV, Elektro & Installatietechniek is gespecialiseerd in CV ketels. Wij hebben een groot assortiment aan verwarmingsketels, zodat wij voor iedere situatie een geschikte installatie kunnen leveren! Bent u op zoek naar een betrouwbare ketel die jaren meegaat? Dan bent u bij voor uw verwarming in Aalsmeer aan het juiste adres. Wij leveren ketels van gerenommeerde merken, die staan voor kwaliteit en duurzaamheid.

HR ketels

Vandaag de dag bestaat het overgrote deel van de CV ketels uit HR ketels. Deze CV installaties staan voor een Hoog Rendement en zorgen daardoor voor een duurzame verwarming van uw woning of bedrijfspand. Doordat een HR ketel effectief omgaat met de energie die nodig is voor het verwarmen van water, is bij HR ketels het rendement gemiddeld verbeterd met 10%. Bij HR+ en HR ++ ketels is dit rendement zelfs nog hoger. Bespaar een hoop energie en geld door de aanschaf van een HR ketel! Door de aanschaf van een HR ketel bespaart u veel geld uw energierekening, zodat uw investering binnen no-time weer terugverdiend is.

Assortiment CV ketels in Aalsmeer e.o.

Wij hebben een groot assortiment aan verwarmingsketels, zodat wij voor iedere woning en voor ieder bedrijf een geschikte ketel kunnen leveren. Door de vele mogelijkheden is het soms moeilijk om hieruit een keuze te maken. Wij helpen u daarmee graag! Naar aanleiding van uw wensen, uw woonsituatie en uw budget weten onze verwarmingsspecialisten u een passend advies te geven.